sábado, 15 de mayo de 2010

Descoberta del potencial del Port Torredembarra en Tarragona de Tapes


Dos elements a destacar en l’edició d’enguany ha estat la desestacionalització del cap de setmana que, tot i concentrar la major afluència de “tapejadors”, ha perdut pes a favor dels dies laborables. Segons les primeres valoracions durant els caps de setmana s’han servit, de mitjana, entre 1.000 i 800 tapes per establiment, mentre que, entre setmana, la xifra ha estat de 600 a 450 tapes per establiment.


El segon element a destacar ha estat la “descoberta” del potencial del Port Esportiu de Torredembarra que ha merescut, per part del públic, una molt alta valoració en dos aspectes decisius: la satisfacció en el servei i la qualitat i originalitat de les tapes.

Participants Torredembarra Tapes:
- Restaurante la Quilla
- Frankfurt la Rocalla
- Al Capone de Franco
- Bar Hecatombe
- Il Capriccio
- Restaurante el Faro.

Tres restaurants del Port de Torredembarra han estat clasificats entre els deu primers: La Quilla, El Capriccio i el Faro. (Felicitats!!!)


La Cambra de Tarragona i l’AEHT volen, també, agrair i reconèixer l’esforç realitzat pels establiments participants. Sense aquesta ferma dedicació no hauria estat possible assolir aquest èxit ni els ciutadans haurien fet costat a una iniciativa que ha consolidat Tarragona com la capital catalana de les tapes.

No hay comentarios: